FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Statistici site
0
popular?
Vizualizari: 672
Comentarii: 0
dynamic poll

Radiozu.ro Poll-uri 
Intreaba despre Radiozu.ro

Cauta un site
Ai un site?
Fa-l Faimos!
Categorii
Divertisment 95
Bloguri 29
Sport 3
Stiri 4
Muzica 3
Radiozu.ro Radiozu.ro
Intact Media Group este prima companie media din Romania postdecembrista de tip greenfield, care a pornit de la investitiile lui Dan Voiculescu in tipografia Intact si a ajuns in zilele noastre la performanta de a avea primele locuri in media romaneasca, cu locul intai la televiziuni (Antena 1), ziare (Jurnalul National, Gazeta sporturilor, Saptamana Financiara), site-uri sportive (www,gsp.ro).

Site-ul radiozu.ro este unul din cele mai active de gen din tara, urmarind indeaproape evolutia postului de radio pe care il reprezinta in lumea internetului. Astfel, actualizarea sa este foarte frecventa, orice concurs sau emisiune de la radio avand legaturi in site. De asemenea, este clar ca exista si un link catre ascultarea live a postului de radio, pentru cei care vor sa stea in fata calculatorului si sa asculte, in acelasi timp, frecventa favorita.

Faptul ca Radio ZU a devenit numarul 1 in randul ascultatorilor din capitala este deja bine cunoscut, si chiar afisat la loc de cinste, pe prima pagina existand un link catre un articol ce trambiteaza cele mentionate mai sus. De altfel, prima pagina este una care face foarte usor accesul catre celelalte sectiuni ale site-ului.

Asocierile simpatice care sunt sustinute de gazdele emisiunilor si a postului de radio intre diferite cuvinte si ZU, numele sau, au si un efect vizual, nu numai fonetic, in reprezentarile de pe site, unde orice asociere posibila este facuta fara tagada. Astfel, apar unele sectiuni de genul "concurZUri", "ZU stiri", "morning ZU", "emiZUni", "ZUrban", etc.

Publicitatea nu este deloc agresiva, fiind minimalizata pe cat posibil pentru o navigare mai usoara. Prima pagina prezinta viitoarele emisiuni ale grilei de toamna in format flash, dupa care, in ordine cronologica, articole cu cele mai importante aspecte din cele mai recente emisiuni. In partea inferioara, vizitatorii au o serie de link-uri catre toate site-urile grupului media Intact.
 
De ce il recomandam?
Privind in ansamblu, site-ul radiozu.ro este unul cat se poate de usor de accesat, indeplinindu-si cu varf si indesat rolul de extensie a postului de radio, prezentand absolut toate detaliile despre emisiunile si concursurile desfasurate.
De ce este faimos?
Site-ul radiozu.ro este parte componenta a Intact Media Group, fiind unul dintre cele mai vizitate site-uri de radio din Romania.
by FW Editor
visit website Categ