FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Statistici site
0
popular?
Vizualizari: 272
Comentarii: 0
dynamic poll

mediagalaxy.ro Poll-uri Intrebari despre mediagalaxy.ro

- Cat de popular este mediagalaxy.ro? by Jordan

- Cate produse sunt pe mediagalaxy.ro? by Hunter

- Exista reclame pe mediagalaxy.ro? by Madison

- Cat de bine optimizat este mediagalaxy.ro? by Mariah

- Am nevoie de cont pentru a ma conecta pe mediagalaxy.ro? by Savannah

- Ce este mediagalaxy.ro? by Jason


Cauta un site
Ai un site?
Fa-l Faimos!
Categorii
Divertisment 95
Bloguri 29
Sport 3
Stiri 4
Muzica 3
mediagalaxy.ro mediagalaxy.ro
Mediagalaxy.ro vine cu o gama larga de produse si oferte dintre cele mai diverse. Datorita numarului impresionat de produse, mediagalaxy.ro dispune de un motor de cautare performant bazat pe cuvinte cheie si un sistem de filtre bine pus la punct. Practic, un utilizator poate cauta produsul dorit aplicand aceste filtre si eliminad produsele care nu se incadreaza.

Sistemul este simplu si destul de eficient cu toate ca unele filtre ar putea fi modificate pentru o mai buna acoperire (de exemplu exista un filtru de pret pentru televizoarele LCD: 2.000-2.999 RON. Intervalul de pret este foarte mare iar primul produs gasit costa aproximativ 2.500 RON. Ar fi fost indicat sa se creeze 2 filtre mai mici).

a mai mare problema nu este insa reprezentata de aceste filtre. Cea mai mare problema a mediagalaxy.ro este proasta optimizare.

Am rulat site-ul folosind Firefox (ultima versiune), IE si Google Chrome. Indiferent de browserul utilizat, mediagalaxy.ro se incarca extrem de greu. In plus, pentru a accesa unele pagini sau produse este necesara reincarcarea paginii de mai multe ori. Multe pagini dau erori de conexiune la server sau pur si simplu, nu gasesc pagina "target".

Pe de o parte, timpul mare de incarcare poate fi explicat de numarul mare de produse ce se gasesc pe site. Exista insa multe alte site-uri similare ce nu se confrunta cu aceasta problema. Aparent, problema se afla undeva in codul site-ului insa aceasta problema ar trebui remediata cat mai curand posibil.

In ceea ce priveste design-ul, mediagalaxy.ro arata destul de bine. Culorile alese sunt culorile reprezentative MediaGalaxy si anume albastru, alb si rosu. Grafic, mediagalaxy.ro nu arata rau deloc. Elementele sunt bine asezate in pagina, structura este ordonata, promotiile sunt usor vizibile iar listele cu produse se pot vizualiza rapid si simplu.

Produsele au fost impartite in cateva categorii reprezentative: TV & Audio, Foto & Video, IT, Comunicatii, Electronice mici, Electronice mari si Entertainment. In fiecare categorie exista numeroase sub-categorii.
 
De ce il recomandam?
Mai trebuie spus ca mediagalaxy.ro permite comanda produselor dorite direct de pe site. Este necesara crearea unui cont (procedura destul de simpla) si completarea unor date privind livrarea produsului si modul de plata.
De ce este faimos?
Mediagalaxy.ro poate fi considerat unul dintre cele mai populare site-uri de electronice din Romania.
by FW Editor
visit website Categ