FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Statistici Stire
0
Vizualizari: 175
Comentarii: 0

create poolIntreaba despre Victoria Duffy a fost acuzata de furt
Topic-uri stiri
» Vedete » Divort » Luna de miere » Nunta » Despartire » Gravida » Zi de nastere » Moda » Afaceri » Televiziune » Bani » Scandal » Adoptii » Sport » Muzica » Sanatate » Adulter » Relatie
Cauta StireStiri de ultima ora
Tinand cont de faptul ca nu toate stirile prezinta un interes major, echipa noastra de editori face o selectie a celor mai interesante si incearca sa le redea numai pe acestea...
Fiecare vizitator poate decide cat de marcanta este stirea pentru el prin votul pozitiv sau negativ acordat in pagina respectiva.
Stirile sunt astfel sortate dupa trendul impus de interesele vizitatorilor.
 
Ai un pont?
Trimite-l
Top 12 Stiri

1
Angelina Jolie Regizeaza Un Film Despre Razboiul Din Bosnia

2
Carey Mulligan Va Juca In 'Drive'

3
Dolly Parton Va Juca Intr-un Film Alaturi De Queen Latifah

4
Jamie Oliver A Castigat Un Premiu Emmy

5
Paramount Si Warner Ar Putea Colabora Pentru Extremely Loud And Incredibly Close

6
Russell Brand A Fost Dat Afara De La MTV

7
Sam Worthington Va Fi Dracula

8
Cosmeticele Ana Aslan Revitalizate

9
Oameni Celebri S-au Tratat La Ana Aslan

10
Anna Lesko A Salvat Un Politist

11
Anna Lesko Mai Mult Dezbracata Decat Imbracata

12
Cristina Rus Va Urca Pe Scena Abia In 2011
arhiva stiri
Victoria Duffy a fost acuzata de furt


Victoria Duffy a fost acuzata de furt

Thursday, November 11 2010

Administratorii averii actorului decedat in luna mai au dat-o in judecata pe Victoria Duffy, sustinand ca aceasta ar fi furat opere de arta extrem de valoroase din casa sotului sau.

"in cel putin doua ocazii la sfarsitul lui 2009, parata a descins in resedinta sotului.(...) Cu rea credinta, aceasta a sustras anumite opere de arta si alte obiecte..." Acesta este un pasaj din documentele depuse la Curtea Superioară din Los Angeles de către avocatii care ii reprezintă pe reclamanti ("Dennis Hopper Trust").

intreaga poveste este sustinută de o declaratie făcută sub jurămant de către Dennis Hopper pe patul de moarte, in care acesta afirmă limpede: "(n.r. Victoria Duffy) a furat de la mine" şi "a refuzat să spună unde se află obiectele atunci cand am intrebat-o, apoi a părăsit oraşul".

La vremea respectivă, Dennis Hopper, care suferea de cancer in fază terminală, se afla in plin proces de divort cu Victoria, războiul lor pentru impărtirea averii fiind deja cunoscut. Dennis a estimat atunci că piesele de artă dispărute ar valora in total peste 1,5 milioane de dolari, printre acestea numărandu-se un portret al actorului, semnat de Andy Warhol, şi sculpturi de Robert Graham şi Bansky. Acordul prenuptial dintre Dennis şi Victoria prevede, de altfel, că orice bun achizitionat de actor in timpul mariajului lor este proprietatea lui separată. Prima audiere in proces va avea loc pe 22 decembrie 2010.

by fw editor