Aceasta pagina contine poll-uri despre Suc de rosii sau saramura pentru umplerea borcanelor sau sticlelor cu legume conservate prin sterilizare.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ca umplutura a legumelor conservate prin sterilizare se foloseste sucul de rosii, bulionul sau saramura.
Sucul de rosii se pregateste din rosii bine coapte sau se foloseste bulion din rosii de calitate buna, fara sa aiba gust acru sau sa fie fermentat. La un litru de suc de rosii se adauga 20 g sare de bucatarie.
In lipsa de suc se poate pregati bulion preparat din pasta de rosii adaugandu-se la 1 l de apa fiarta 20 g sare si 100 g pasta de rosii.
Daca se foloseste saramura, acea
mai mult...
Tag-uri: suc de rosii,
saramura,
borcane
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro