FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Statistici Liste
0
Vizualizari: 1867
Comentarii: 0
Liste Faimoase
Aceasta pagina ofera subiecte interes major sub forma de liste pe categorii. Oricine poate deveni un contribuitor faimos prin trimiterea unei liste de impact.
 
Adauga o lista
Cauta o lista 
Categorii
Celebritati 157 lists
Afaceri 3 lists
Muzica 9 lists
Arta si Cultura 17 lists
Turism 13 lists
Filmulete 1 lists
Gastronomie 1 lists
Filme 16 lists
Curiozitati 80 lists
Divertisment 6 lists
Sanatate 6 lists
Istorie si Civilizatie 9 lists
Automobile 2 lists
Stiinta 4 lists
Educatie 4 lists
Citate 5 lists
Categ
Descriere
Intr-o lume bazata tot mai mult pe tehnologie si, in special, pe internet, niciunul dintre noi nu este in deplina siguranta in lumea virtuala a internetului. Frauda prin Internet a devenit in ultimii ani terenul de actiune al crimei organizate , iar modelul "romantic" al hacker-ului care actioneaza singur nu mai este de mult de actualitate. In lupta cu frauda pe internet, sa fii inteligent nu este suficent pentru a te proteja impotriva inselatoriilor. Din contra, tocmai persoanele educate sunt vizate de catre raii internetului. Ajungand la aproape doua miliarde de utilizatori , Internetul a devenit din ce in ce mai accesibil , fiind de asteptat sa existe si unii oameni care vor sa ii insele pe altii si chiar sa le fure identitatea. Redam mai jos 10 dintre cele mai rele escrocherii intalnite pe internet:
by FW Editor
1
Nigerian 419
2
PayPal
3
Munca la domiciliu
4
"Free" Trial
5
Licitatiile sau vanzarile false
6
Fraudele privind calatoriile si vacantele
7
Programele anti-virus false (rogue software)
8
Intalnirile online
9
Calamitatile naturale atrag donatii
10
Loteria online