Aceasta pagina contine poll-uri despre Alivanca stramoseasca.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente:
Mălai 500 g, lapte 1 l, lapte bătut 1 l, unt 150 g, frunze de varză dulce, sare.
Mod de preparare:
Este reţeta alivancelor ce se mancau acum 300 de ani în Moldova şi Bucovina. Mălaiul se opăreşte cu lapte dulce. Se lasă să se răcească, apoi se amestecă cu laptele bătut. Se toarnă pe deasupra 100 g unt topit şi sare şi se amestecă bine. Se ung cu unt un număr de 10 frunze de varză, se aşează pe aceste frunze alivanca, se acoperă cu alte frunze de
mai mult...
Tag-uri: branza,
lapte,
malai,
sare
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro