Aceasta pagina contine poll-uri despre Aluat dospit cu drojdie de bere. 
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".   
    
    
    
    Se foloseste pentru urmatoarele preparate:
 cozonaci, cornuri, babe, pasca, gogosi, branzoaice, varzari moldovenesti, invartite, savarine si diverse prajituri.
Pentru 1 kg faina: 
40-50 g drojdie, 2 pahare lapte, 200 g unt, ulei sau margarina, 4-5 oua, 200-300 g zahar, 1 lingurita coaja de lamaie rasa, zahar vanilat sau rom,  un varf de cutit sare.
Se cerne faina in momentul pregatirii (aceasta face ca aluatul sa fie mai pufos);iarna faina se aduce cu o zi inainte in bucatarie pentru a se     
mai mult...
    
           Tag-uri: aluat, 
drojdie, 
prajituri
     Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro