Aceasta pagina contine poll-uri despre Anghemacht de vitel.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente
1 kg piept de viţel, 100 g făină, 100 g unt sau untură, 100 g ceapă, 1 morcov, 1/2 ţelină, 1/2 lămaie, sare, piper.
Mod de preparare
Carnea de viÅ£el se spală, se scurge de apă, se taie în bucăţi, se săÂrează ÅŸi se prăjeÅŸte într-o cratiţă cu untură înfierbantată. După ce carnea s-a prăjit puÅ£in, se scoate în alt vas unde se mai înăbuşă cu puÅ£ină apă, acoperită cu
mai mult...
Tag-uri: anghemacht,
piept de vitel,
faina,
unt,
morcovi
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro