Aceasta pagina contine poll-uri despre Anghinare umpluta.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente
Pentru 6 porţii: 6-7 boboci de anghinare, 1 lămaie, 300 g ciuperci, 1 ceapă, 100 ml ulei, 30 g caşcaval, sare, piper şi 1 legătură de pătrunjel verde.
Mod de prepapare
Se curăţă anghinarea, se spală ÅŸi se freacă cu lămaie ca să nu se înnegrească. Intre timp, se curăţă ciupercile, se spală ÅŸi se toacă mărunt, la fel ÅŸi ceapa. Intai se pune ceapa la călit într-o tigaie cu ulei, apoi se adaugÄÆ
mai mult...
Tag-uri: anghinare,
lamaie,
ciuperci,
ceapa
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro