Aceasta pagina contine poll-uri despre Antricot de vaca cu ceapa.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingreriente:
Antricot de vacă 750 g, ulei 100 g, ceapă 400 g, făină 50 g, verdeaţă 1 leg, sare.
Cum se prepară:
Antricotul de vacă se porţionează, se sărează, se bate cu un batşniţel şi se frige pe grătar. Ceapa se taie fideluţă, se înfierbântă uleiul, se adaugă ceapa şi se prăjeşte la un foc domol, până ce ceapa capătă o culoare aurie. Se aşează feliile de antricot pe un platou şi se presară pe deasupra cu ceapă prăjită. Se servesc cu cartofi natur,
mai mult...
Tag-uri: antricot,
vaca,
ceapa,
mancare
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro