Aceasta pagina contine poll-uri despre Antricot de vaca cu ceapa la tigaie.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente
900 g antricot de vaca, 500 g ceapa, 30 g faina, 120 g untura, 2 g boia, 1 legatura de patrunjel verde, sare, piper.
Mod de preparare
Se taie antricoatele in felii, se bat putin, iar vinele si pielitele se cresteaza. Se sareaza, se trec prin faina si se pun la prajit intr-o tigaie cu untura incinsa.
Dupa ce s-au prajit pe ambele parti se scot in alt vas, iar in untura ramasa se caleste ceapa taiata foarte subtire.
Se adauga boia de ardei si se stinge cu supa de oase
mai mult...
Tag-uri: antricot,
vaca,
ceapa
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro