Aceasta pagina contine poll-uri despre Antricot de vaca umplut cu sos picant.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingreriente:
Antricot de vacă 750 g, carne afumată 75 g, ouă 5 buc, ceapă 150 g, ulei 150 g, castraveţi în oţet 100 g, muştar 50 g, făină 75 g, smântână 350 g, piper, sare.
Cum se prepară:
Antricotul se taie felii lungi, care se bat cu un batşniţel şi se ung pe o parte cu muştar. Se fierb 3 ouă, se curăţă de coajă si se toacă mărunt. Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte în ulei. Carnea afumată se taie ştraifuri, iar castraveţii se toacă mărunt. Se am
mai mult...
Tag-uri: antricot,
vaca,
sos picant,
mancare
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro