Aceasta pagina contine poll-uri despre Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Se aleg ardei grasi de marime potrivita, se spala si li se scoate cotorul impreuna cu semintele. Se oparesc 4—5 min, se scot, se lasa sa se scurga, dupa care se aseaza in borcane, unul in altul, cu gura in sus.
Se umple apoi borcanul cu saramura fiarta si putin racita (saramura: la 1 l apa se pun 20—25 g sare), se leaga obisnuit cu celofan pus in doua si udat cu apa, dupa care se pune la sterilizare pentru 30—40 min (v. articolul "Conservarea legumelor prin sterilizare")
mai mult...
Tag-uri: ardei,
conservati,
sterilizare
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro