Aceasta pagina contine poll-uri despre Aspic cu gelatina - sos aspic.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente:
Oase de vacă 2 kg. morcovi 100 g, ţelină 100 g, ceapă 100 g, vin 100 ml, oţet 9° 20 ml, ouă 2 buc, carne de vacă (macră) 150 g, gelatină 100 g, piper, sare.
Cum se prepara:
Oasele se sparg cu o bărdiţă şi se pun la fiert în apă cu sare. Indată ce au dat în fiert, se spumează cât este nevoie. Se adaugă jumătate din cantitatea de zarzavat de supă şi ceapă, se fierbe timp de 4 ore şi apoi se strecoară. Gelatina se pune într-un vas cu puţină supă
mai mult...
Tag-uri: sos aspic,
gelatina,
carne de vaca,
telina,
vin,
morcovi
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro