Aceasta pagina contine poll-uri despre Aspic fara gelatina - sos aspic.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente:
Oase de viţel sau mânzat 2 kg, şorici de porc 500 g, carne de vacă (macră) 150 g, ouă 2 buc, morcovi şi ţelină 200 g, oţet 9° 20 ml, vin 50 ml, piper, sare.
Cum se prepara:
Se aleg oase de la încheieturi, se sparg şi se pun la fiert în apă cu sare. Se adaugă şoriciul ce a fost opărit bine şi se fierb circa 10 ore la un foc domol. Când supa este bine legată, se strecoară şi se degresează. Carnea de vacă (macră) se trece prin maşina de tocat şi se
mai mult...
Tag-uri: sos aspic,
sorici de porc,
vin,
otet,
telina,
supa de oase
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro