Aceasta pagina contine poll-uri despre Aspic fara gelatina - sos aspic.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente:
Oase de viţel sau mânzat 2 kg, şorici de porc 500 g, carne de vacă (macră) 150 g, ouă 2 buc, morcovi şi ţelină 200 g, oţet 9° 20 ml, vin 50 ml, piper, sare.
Cum se prepara:
Se aleg oase de la încheieturi, se sparg ÅŸi se pun la fiert în apă cu sare. Se adaugă ÅŸoriciul ce a fost opărit bine ÅŸi se fierb circa 10 ore la un foc domol. Când supa este bine legată, se strecoară ÅŸi se degresează. Carnea de vacÄ
mai mult...
Tag-uri: sos aspic,
sorici de porc,
vin,
otet,
telina,
supa de oase
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro