Aceasta pagina contine poll-uri despre Balmos ciobanesc.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente:
Mălai 600 g, lapte 2 l, smântână 400 g, unt 100 g, sare.
Mod de preparare:
Laptele şi smântâna se pun la fiert într-un ceaun şi se adauga sare. In momentul în care începe să fiarbă, se pune untul. După ce acesta s-a topit, se toarnă mălaiul în ploaie, amestecandu-se cu un făcăleţ sau tel. Se fierbe încă circa 10 min, la un foc domol, amestecându-se tot timpul. Când este gata, se rastoarnă balmoşul pe un fund din lemn sau platou. Se consumă cald
mai mult...
Tag-uri: smantana,
sare,
malai,
lapte
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro