Aceasta pagina contine poll-uri despre Bame conservate in suc de rosii.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Se aleg bame, tinere, mici si foarte proaspete, inlaturand bamele mari, care sunt trecute din copt si au seminte tari. Se curata bamele, scotand capacelul cu un cutit ascutit, se taie coditele, se spala si se oparesc intr-un suc de rosii mai subtire.
Se aseaza vas cu suc de rosii pe foc si se adauga un varf de cutit de sare de lamaie dizolvata in putina apa. Cand clocoteste se introduc bamele intr-un tifon si se tin 3—4 minute, dupa care se scot si se lasa sa se scurga pe o strecurato
mai mult...
Tag-uri: bame,
suc de rosii,
conservare
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro