Aceasta pagina contine poll-uri despre Bavareza de ciocolata.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente
150-200 g ciocolata, 200 ml lapte, 4 oua, 300 g zahar, 15 g gelatina, 200-300 g piscoturi, 300 g frisca, 30 g unt, 50 ml rom.
Mod de preparare
Se bat intr-un castron ouale cu zaharul, apoi se pune castronul pe foc, se adauga ciocolata inmuiata in lapte caldut, gelatina inmuiata in apa rece, totul amestecandu-se neintrerupt pana se infierbanta bine, aproape sa dea in fiert.
Se da de o parte si, cand aproape s-a racit, se adauga frisca batuta. Se unge o forma cu unt, s
mai mult...
Tag-uri: bavareza,
ciocolata,
caise
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro