Aceasta pagina contine poll-uri despre Blanchet de pasare cu orez.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente :
Carne de pasăre 1 kg, morcovi 100 g, ţelînă 100 g, ceapă 100 g, unt 175 g, făină 75 g, orez 300 g, ouă 2 buc, lămaie 100 g, sare.
Mod de preparare :
Pasărea se porţionează şi se pune la fiert în apă cu sare. Se spumează cat este necesar şi se adaugă zarzavatul de supă şi ceapa. Când pasărea este fiartă, se scoate într-un vas, iar supa se strecoară. Din 75 g unt, făină şi supă se prepa
mai mult...
Tag-uri: pasare,
morcovi,
unt,
orez
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro