Aceasta pagina contine poll-uri despre Bors cu carne de porc afumata - din Ardeal.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente :
Carne de porc afumată 400-500 g, ceapă 100 g, morcovi 100 g, pătrunjei 50 g, ţelină 100 g, ulei 50 g, cartofi 200 g, bulion de tomate 25 g, usturoi 20 g, smântână 150 g, ouă 1 buc, borş de putină 1 1, verdeaţă 1 leg, cimbru 1 fir, sare.
Mod de preparare :
Carnea se taie bucăţi, se pune la fiert în apă cu sare. Ceapa şi zarzavatul de supă se taie julien, se călesc în ulei, se sting cu bulion desfăcut în ap
mai mult...
Tag-uri: bors,
carne,
porc,
ceapa,
reteta
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro