Aceasta pagina contine poll-uri despre Bors cu carne de vaca.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente :
Piept de vacă 400-500 g, ceapă 100 g, morcovi 100 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, ardei graşi 10i g, cartofi 250 g, fasole verde 150 g, mazăre verde 200 g, roşii 250 g, ulei 50 g, borş de putină 1 1, leuştean verde 1 leg, pătrunjel verde 1 leg, sare.
Mod de preparare :
Carnea se taie bucăţi şi se pune la fiert în apă cu sare. Îndată ce a dat în fiert, se spumează cât este nevoie şi se continuă fierberea. După două ore se a
mai mult...
Tag-uri: bors,
carne,
vaca,
reteta
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro