Aceasta pagina contine poll-uri despre Bors cu carne de vaca si taitei - Moldova.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente :
Piept de vacă 400-500 g, morcovi 100 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, ceapă 100 g, roşii 300 g, vilei 40 g, făină 200 g, ouă 2 buc, borş de putină 1 1, pătrunjel verde 1 leg, leuştean 1 leg, sare.
Mod de preparare:
Carnea se taie bucăţi, se pune la fiert în apă cu sare, iar, după ce a dat în fiert, se spumează cât este necesar. După două ore se adaugă zarzavatul de supă tăiat julien şi ceapa t
mai mult...
Tag-uri: bors,
carne,
vaca,
taitei
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro