Aceasta pagina contine poll-uri despre Bors de fasole alba II - din Bucovina.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente :
Fasole albă 300 g, morcovi 150 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, ceapă 100 g, fidea 100 g, bulion 50 g, usturoi 15 g, cimbru 1 fir, borş de putină, costiţă afumată 150 g, verdeaţă 1 leg, sare.
Mod de preparare :
Fasolea se fierbe, schimbându-se 3-4 ape, în ultima apă se pune ceapa, zarzavatul de supă tăiat julien, usturoiul tocat, cimbrul şi sarea. După circa 20 min. se pune fideaua. Costiţa se taie feliuţe, se prăjeşte câteva minute şi se ad
mai mult...
Tag-uri: bors,
fasole alba,
bucovina,
reteta,
morcovi
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro