Aceasta pagina contine poll-uri despre Bors de iepure.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente
Carne de iepure (picioarele din faţă, capul, gatul şi oasele de la şira spinării), 200 g ceapă, 1 morcov, 1 ţelină, 1/4 l vin negru sau roşu, 1 fir de cimbru, 1 foaie de dafin, 2-3 linguri de ulei, cateva boabe de piper, sare.
Mod de prepapare
Carnea se curăţă de pieliţe, se taie în bucăţi, se spală şi se pune la opărit în apă clocotită cu puţină sare şi oţet, apoi se spală din nou şi se pune
mai mult...
Tag-uri: bors,
carne de iepure,
telina,
cimbru
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro