Aceasta pagina contine poll-uri despre Bors de iepure I.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente :
Carne de iepure 500-600 g. ulei 50 g, morcovi 100 g, ceapă 100 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, cimbru 1 fir, vin negru 50 ml, borş de putină 1 l, pătrunjel verde 1 leg, sare.
Mod de preparare :
Carnea de iepure, după ce a fost Å£inută 24 ore într-un baiÅ£, se taie bucăţi ÅŸi se pune la fiert în apă cu sare. In timpul fiertului se spumează atît cit este nevoie. Ceapa se toacă mărunt ÅŸi se căleÅŸte în ulei. Se adaugă zarzavatul de supă tăiat julien Å
mai mult...
Tag-uri: bors,
iepure,
carne,
reteta
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro