Aceasta pagina contine poll-uri despre Bors de vitel.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente :
Oase de vacă 1 kg, carne de viţel 500 g, ceapă 100 g, morcovi 100g, telină 100 g, ulei 50 g. roşii 300 g, orez 50 g, borş de putină 1 l. leuştean 1 leg, pătrunjel verde 1 leg, sare.
Mod de preparare :
Oasele de vacă se sparg, se pun la fiert în apă cu sare şi se spumează cât este necesar. Se lasă să fiarbă patru ore şi se strecoară supa. Carnea de viţel se taie bucăţi, se pune în supa de oase şi se
mai mult...
Tag-uri: bors,
vitel,
ulei,
patrunjel,
reteta
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro