Aceasta pagina contine poll-uri despre Bors esenta din sfecla murata.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Mod de prepapare
Se curăţă 5-6 kg sfeclă roşie, se taie în sferturi şi se aşază într-un borcan care se umple cu apă călduţă fiartă în prealabil. Se adaugă cateva felii de paine neagră, se acoperă cu un tifon şi se ţine la cald pană ce lichidul se acreşte şi capătă o culoare roşie.
Se scoate borşul din vasul în care s-a murat sfelca, se strecoară în sticle şi se ţine la rece.
Se foloseşte la acrit borşuri şi ciorbe. Se pune în ciorbă numai după ce ace
mai mult...
Tag-uri: bors,
sfecla
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro