Aceasta pagina contine poll-uri despre Bors rosu cu coltunasi-urechiuse.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente
Pentru borş: 1/2 kg sfeclă roşie, 1 ţelină mică, 2-3 rădăcini de pătrunjel, 50 g ceapă, 1/2 I borş, 30 g bulion de roşii, sare.
Pentru cocă: 300 g făină, 1 ou.
Pentru umplutură: 60 g ciuperci uscate sau hribi, 60 ml ulei, 1 g piper, 100 g ceapă.
Mod de prepapare
Se spală ciupercile uscate sau hribii în cateva ape şi se ţin la înmuiat 1 oră, în apă călduţă. Sfecla se curăţă de coa
mai mult...
Tag-uri: bors,
telina,
patrunjel,
sare
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro