Aceasta pagina contine poll-uri despre Bors ucrainean.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente
Pentru 6 porţii: 600 g carne piept de vacă, 1 os cu măduvă, 2 cepe, 300 g sfeclă roşie, 1 rădăcină de pătrunjel, 1/2 ţelină, 1 morcov, 1-2 ardei graşi, 300 g cartofi, 200-300 g varză dulce, 2-3 roşii, 1 legătură de pătrunjel verde, 30 g untură sau ulei, 1 foaie de dafin, 1 lingură bulion de roşii, 150 g smantana, 500-800 ml borş, oţet, sare.
Mod de prepapare
Se pun într-o oală oasele şi carnea, de
mai mult...
Tag-uri: bors,
ceapa,
sfecla rosie,
morcov
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro