Aceasta pagina contine poll-uri despre Budinca cu ficat de porc.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente:
Ficat de porc 400 g, franzelă 150 g, ceapă 100 g, ulei 100 g, unt 75 g, făină 75 g, lapte 350 ml, smântână 100 g, ouă 4 buc, piper, sare.
Mod de preparare:
Ficatul se opăreşte, se taie bucăţi, se fierbe în apă, se trece prin maşina de tocat împreună cu franzela înmuiată în apă şi stoarsă bine. Ceapa se toacă mărunt, se căleşte în ulei, se adaugă ficatul şi franzela, se călesc cât
mai mult...
Tag-uri: ficat de porc,
franzela,
lapte,
ulei
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro