Aceasta pagina contine poll-uri despre Budinca cu ficat de vaca.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingreriente:
Ficat 500 g, ceapă 100 g, unt 125 g, franzelă 250 g, lapte 250 ml, ouă 5 buc, pesmet 25 g, caşcaval 100 g, piper, sare.
Cum se prepară:
Se curăţă ficatul de pieliţe, se opăreşte bine, se taie în bucăţi şi se trece prin maşina de tocat. Ceapa se toacă mărunt, se căleşte în unt, se adaugă ficatul şi se călesc împreună, apoi se lasă să se răcească. Gălbenuşurile se freacă cu 100 g unt, se adaugă franzela înmuiată în lapte şi stoarsă bin
mai mult...
Tag-uri: budinca,
ficat de vaca,
cascaval,
mancare
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro