Aceasta pagina contine poll-uri despre Budinca de macaroane cu afumatura.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente:
Macaroane 500 g, carne afumată 300 g, caşcaval 200 g, ciuperci 200 g, ouă 3 buc, unt 100 g, piper, sare.
Mod de preparare:
Macaroanele se rup în două şi se fierb în apă cu sare timp de 30 min. Când sunt gata, se pun într-o strecurătoare, se trec printr-un jet de apă rece şi se lasă să se scurgă. Carnea afumată se trece prin maşina de tocat împreună cu ciupercile fierte separat, se amestecă cu macaroanele, se ada
mai mult...
Tag-uri: macaroane,
cascaval,
ciuperci,
oua
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro