Aceasta pagina contine poll-uri despre Bujenita de iepure.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente :
Spinarea şi pulpele dinapoi de la un iepure, vin 1 l , piper 2 g, dafin 2 foi, ienibahar 1 g, cuişoare 1 fir, sare.
Mod de preparare :
Vinul se fierbe cu condimentele. Carnea de iepure, după ce este scoasă din baiţ, se pune într-un vas, se acoperă cu vinul fiert şl se dă vasul la frigider, avand grijă să se întoarcă carnea în fiecare zi. După 5 zile se scoate din vin, se ţine o zi la vant şi o zi la fum cald. Se poate manca tăiata felii sau se coace la cu
mai mult...
Tag-uri: vanat,
vin,
dafin
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro