Aceasta pagina contine poll-uri despre Calcan prajit.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente:
Calcan 1 kg, unt 150 g. făină 50 g, lapte 100 ml, lămâie 75 g, verdeaţă 1 leg, sare.
Cum se prepară:
Se curăţă calcanul de intestine şi branhii si se fierbe în apă timp de 5 min. Se scoate din apă, se temperează şi se curăţă de butoni şi piele. Se porţionează şi se ţin bucăţile în lapte timp de 15 min, se scurg, se sărează, se dau prin făină şi se prăjesc în unt. Restul de unt se topeşte şi se amestecă cu zeama de lămâie şi se toarnă
mai mult...
Tag-uri: calcan,
peste,
mancare,
verdeata
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro