Aceasta pagina contine poll-uri despre Caprioara cu ciuperci.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente :
Carne de căprioară 1 kg, zarzavat de supă 200 g, ceapă 150 g, făină 50 g, ulei 150 g, bulion de tomate 50 g, ciuperci 750 g, vin 100 ml, piper 1 g, sare.
Mod de preparare :
După ce a fost marinată, carnea de căprioară se taie bucăţi si se prăjeşte în ulei. In uleiul rămas se căleşte ceapa tocată, zarzavatul de supă dat pe razătoare şi făina, se sting cu bulion desfăcut în apă şi se lasă să fiarbă 30 min. Se pasează sosul peste carne şi se la
mai mult...
Tag-uri: vanat,
piper,
ciuperci,
vin
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro