Aceasta pagina contine poll-uri despre Caprioara cu sos Cumberland.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente :
Pulpă de căprioară 1 kg, slănină afumată 50 g, tint 50 g, marmeladă de coacăze 200 g, portocale 300 g, lămaie 300 g, muştar 250 g, vin alb , oţet 9° 25 ml, sare.
Mod de preparare :
Dupa ce a fost marinată, carnea de căprioară se şterge cu un ştergar, se împănează cu slănină, se freacă cu sare, se unge cu unt şi se aşeaza într-o tavă cu restul de unt, se dă tava la cuptor şi se frige, st
mai mult...
Tag-uri: vanat,
mustar,
vin,
portocala
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro