Aceasta pagina contine poll-uri despre Carnati oltenesti.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente:
Carne de vacă 1 kg, carne de porc 1 kg, usturoi 30 g, piper 5 g, maghiran 2 g, sare, maţe de oaie.
Mod de preparare:
Carnea de vacă se trece de două ori prin maşina de tocat cu sită deasă, iar carnea de porc se toacă cu satarul. Se amestecă cele două tocaturi, se pun condimentele şi mujdeiul de usturoi. Se umplu maţele, se lasă să se zvante, iar apoi se pun carnaţii într-o afumătoare la un fum cald pe timp de 2- 3 ore.
mai mult...
Tag-uri: mate de oaie,
vaca,
afumatura,
maghiran
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro