Aceasta pagina contine poll-uri despre Carne cu prune uscate.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente
900 g carne, 60 g untură, 50 g făina, 50 g bulion, 400 g prune uscate, 100 g zahăr, sare.
Mod de preparare
Carnea se taie în bucăţi, se sărează puţin şi se înăbuşă într-o cratiţă cu capac, cu 50 g untură şi puţină apă. Intre timp, se pun prunele la înmuiat în apă călduţă, în care se lasă 20—30 min, apoi se spală şi se adaugă la carne care trebuie să fie pe jumătate fiartă.
Se adaugă, de asemenea, un sos preparat din făină rumen
mai mult...
Tag-uri: carne,
prune,
bulion
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro