Aceasta pagina contine poll-uri despre Carne de porc la tigaie.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente
500-900 g carne macra, 30 g untura, 2-3 catei de usturoi, 1 ardei iute, sare, piper.
Mod de preparare
Carnea cea mai indicata pentru sote este muschiul, muschiuletul si pulpa.
Se taie carnea in fasii subtiri care se sareaza si se pun la prajit intr-o tigaie cu ulei bine incins sau untura.
Tigaia se tine pe foc iute sa se rumeneasca carnea repede. Se adauga usturoi tocat, ardei iute taiat marunt, sare si piper, dupa gust.
Se serveste foarte fierbinte, cu cartofi
mai mult...
Tag-uri: carne,
porc,
tigaie
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro