Aceasta pagina contine poll-uri despre Chiftelute de iepure cu sos de tarhon.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente :
Carne de iepure 600 g, slănină crudă 150 g, ouă 2 buc, franzelă 150 g, ceapă 250 g, ulei 125 g, făină 100 g, zarzavat de supă 150 g, bulion de tomate 50 g, tarhon 2 leg, piper, sare.
Mod de preparare :
Carnea de iepure şi slănina se trec de două ori prin maşina de tocat. Se toacă 100 g ceapă, se căleşte în ulei şi se adaugă la carne, împreună cu franzela înmuiată în apa şi stoarsă bine, ouăle, piperul şi sarea. Se amestecă bine, se formează c
mai mult...
Tag-uri: slanina,
vanat de iepure,
franzela,
tarhon
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro