Aceasta pagina contine poll-uri despre Chisca cu crupe de hrisca sau mei.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente:
Cap de porc cu guşă 1,5 kg, şorici de porc 1 kg, splină 2 kg, crupe de hrişcă sau mei 500 g, untură 125 g, ceapă 400 g, piper 5 g, sare, maţe de vită subţiri.
Mod de preparare:
Åžoriciul, capul de porc cu guşă ÅŸi splina se fierb împreună. După ce au fiert, se dezosează capul de porc, se taie toată carnea bucăţi ÅŸi se trece prin maÅŸina de tocat. Ceapa se toacă mărunt, se căleÅŸte în unturÄÆ
mai mult...
Tag-uri: chisca. garnitura,
carne,
mate
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro