Aceasta pagina contine poll-uri despre Chisca cu sange si crupe de hrisca sau orez.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente:
Cap de porc cu guşă 2 kg, şorici 1 kg, splină 2 kg, crupe de hrişcă sau orez 500 g, untură 125 g, ceapă 400 g, sange crud 1,5 kg, piper 5 g, sare, maţe de vită subţiri.
Mod de preparare:
Capul de porc, şoriciul şi splina se fierb împreună. După ce au fiert, se dezosează capul de porc, se taie toată carnea bucăţi şi se dă prin maşina de tocat. Ceapa se toacă mărunt, se căleşte în untură şi se adaugă la carne împreună cu piperul, sarea şi cru
mai mult...
Tag-uri: splina,
gusa,
sange,
orez
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro