Aceasta pagina contine poll-uri despre Ciorba ardeleneasca din piept de porc.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente
800 g, 1 kg piept de porc cu coaste, 60 g orez, 50 g zarzavat de supă, 2 cepe, 2 ouă, 100 g smantana, oţet, tarhon şi sare, după gust.
Mod de prepapare
Pieptul de porc se pune la fiert cu apă şi sare, se spumuieşte, se adaugă ceapa tăiată mărunt şi zarzavatul întreg, crestat la capete. Zarzavatul se pune să fiarbă împreună cu carnea numai pentru a-i da gust. Cand totul s-a fiert, se adaugă orezul fiert separat, tarho
mai mult...
Tag-uri: ciorba,
piept de porc,
orez,
ceapa
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro