Aceasta pagina contine poll-uri despre Ciorba cu carne de porc afumat din Ardeal.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente :
Carne de porc afumată 500 g, ceapă 100 g, morcovi 100 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, ulei 50 g, roşii în bulion (conservă) 350 g, fidea 100 g, usturoi 15 g, cimbru, sare.
Mod de preparare :
Carnea de porc afumată se taie bucăţi ÅŸi se pune la fiert. Ceapa se toacă mărunt, se căleÅŸte în ulei, se adaugă zarzavatul de supă dat pe răzătoare (julien) ÅŸi se călesc împreună. Când carnea este pe jumÄ
mai mult...
Tag-uri: ciorba,
porc,
carne,
ardeal,
reteta
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro