Aceasta pagina contine poll-uri despre Ciorba de macris din Moldova.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente :
Carne de vacă cu os 500 g, zarzavat de supă 300 g, ceapă 150 g, orez 50 g, ouă 2 buc, smântână 200 g, făină 25 g, ulei 50 g, măcriş 500 g, sare.
Mod de preparare :
Carnea se taie bucăţi, osul se sparge cu barda şi se pun împreună la fiert în apă cu sare. Îndată ce a început să fiarbă, se spumează cât este nevoie. Se lasă să fiarbă circa două ore, se adaugă zarzavatul de supă şi
mai mult...
Tag-uri: ciorba,
macris,
ulei,
orez,
moldova
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro