Aceasta pagina contine poll-uri despre Ciorba de vitel din ardeal.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente:
Oase do vacă 1 kg, carne de viţel 500 g, morcovi 100 g, ţelină 100 g, ceapă 100 g, ulei 50 g, orez 50 g, smântână 200 g, ouă 2 buc, făină 25 g, oţet 9° 50 ml, verdeaţă 1 leg, sare.
Mod de preparare:
Oasele de vită se sparg cu barda, se pun la fiert în apă cu sare ÅŸi se spumează cat este necesar. Se lasă să fiarbă patru ore ÅŸi se strecoară. Carnea de viÅ£el se taie bucăţi, se pune în supa de oase ÅŸi se lasă să fiarbă. După două ore se adaugÄ
mai mult...
Tag-uri: carne de vitel,
morcovi,
oua,
ceapa,
sare
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro