Aceasta pagina contine poll-uri despre Ciuperci fierte conservate.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Se iau ciuperci albe, se taie cotoarele, se curata, apoi se spala bine in cateva ape reci pentru indepartarea nisipului. Se fierb 5—10 min in apa clocotita cu putina sare (la 1 l apa, 5 g sare si 0,5 g sare de lamaie), se lasa sa se raceasca, se pun in borcane, dupa care acestea se umplu cu saramura.
In loc de saramura se poate intrebuinta apa in care au fiert ciupercile, la care se mai adauga 15 g sare la 1 I. Se leaga apoi borcanele ermetic cu celofan si se sterilizeaza 60 min.
mai mult...
Tag-uri: ciuperci,
ciuperci conservate,
cotoare
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro