Aceasta pagina contine poll-uri despre Coji de portocale zaharisite.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente
1/2 kg coji de portocale, 1 kg zahar, 1 1 apa.
Mod de preparare
Cojile de portocale (lamai) zaharisite se pot prepara din cojile ramase dupa ce s-au consumat portocalele (lamaile) sau in lipsa; procedand in felul urmator:
se spala portocalele, se curata de coaja taindu-le in sferturi, dupa care se inlatura usor cu un cutit partea alba din interior.
Cojile astfel curatate se aseaza intr-un vas cu apa pe foc sa fiarba pana ce, incercate cu o furculita sa le patrunda usor
mai mult...
Tag-uri: portocale,
coji,
zahar tos
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro