Aceasta pagina contine poll-uri despre Colac traditional de nunta.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente
Pentru doi colaci mari:
1 kg faina, 40-50 g drojdie, 1/2 L lapte, 100 g unt sau ulei, 3-4 oua, 100 g zahar, 1 lingurita de sare, 1 ou pentru uns colacii.
Mod de preparare
Toate componentele trebuie aduse din timp in bucatarie, ca sa aiba temperatura de 18—20° C. Se cerne faina in momentul pregatirii aluatului, intr-un castron caldut se pune drojdia si se dizolva frecandu-se cu 2—3 linguri de lapte caldut, 1 lingura de faina si 1 lingurita de zahar, dupa ca
mai mult...
Tag-uri: colac,
nunta,
faina
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro