Aceasta pagina contine poll-uri despre Coltunasi cu carne.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente
Pentru umplutura: 300 g carne macra, 1-2 cepe, 60 g untura, 1-2 oua, sare, piper, 100 g unt.
Mod de preparare
Se cerne faina pe o planseta, se adauga oul si apa cat cuprinde, se amesteca cu o furculita pana s-a incorporat faina si apoi se framanta cu mana pana ce aluatul se dezlipeste de degete si de planseta. Daca aluatul este prea moale sau lipicios, se mai adauga faina si se mai framanta (aluatul trebuie sa fie putin mai moale decat cel de taitei).
Din aluatul obti
mai mult...
Tag-uri: coltunasi,
carne,
ceapa
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro